کارگران به عنوان بازوی جهش تولید و نیروی مولد، یکی از مهمترین طبقات اجتماعی و اقتصادی کشور هستند که با وجود تمام تنگناها از هیچ کوششی برای شکوفایی و پیشرفت ایران دریغ نمیکنند. از همین رو عباس ایروانی پدر صنعت قطعه سازی ایران و بنیانگذار هلدینگ عظام در بازدید از زیر مجموعه های هلدینگ عظام به رسیدگی به وضعیت رفاهی کارگران و جلب رضایت آنها تاکید و توجه ویژه ای نشان داده است و از آنجایی که بیشتر کارکنان این مجموعه بیش از 15 سال فعالیت دارند نشان از ثبات و آرامش در این مجموعه و رضایت کارکنان از شرایط خود دارد.
در شرایطی که اقتصاد کشور با فشار تحریم ها مواجه بوده است و قشر کارگر که جزو دهک های پایین جامعه هستند بیشترین آسیب را دیده اند، در این مدت هلدینگ عظام نه تنها تعدیل نیرو نداشته بلکه برای توسعه فضاها نیروی جدید هم جذب کرده است. با توجه به اینکه رسیدگی کارفرمایان به مشکلات آنها و فراهم کردن شرایط رفاهی شایسته این قشر زحمتکش از آن گونه رفتارهایی است که همواره پیامبر اسلام و ائمه اطهار به آن توصیه کردهاند حمایت از قشر کارگر هم همواره مورد توجه مدیران هلدینگ عظام بوده است.
عباس ایروانی پدر صنعت قطعه سازی ایران در بازدید و رونمایی از مجموعه ریختگری شرکت پیستون از زیر مجموعه های هلدینگ عظام بر روند تولید و وضعیت رفاهی کارگران توجه ویژه ای نشان داد که چه ارزش بالایی برای قشر کارگر و خانوادههای آنها قائل است. در این بازدید مدیران پیستون تاکید کرده اند که به وضعیت غذاخوری و سرویس دهی به کارکنان توجه ویژه ای شده و کارکنان نسبت به اینکه در عظام مشغول بکار هستند راضی هستند.
در ویدئویی که از بازدید بنیانگذار هلدینگ عظام در شبکه های اجتماعی منتشر شده است کارکنان میزان سابقه خود در عظام را بین 8 تا 20 سال اعلام می کنند که نشان دهنده ثبات و امنیت شغلی در این مجموعه است. در ساختمان ریختگری عظام که با تازگی افتتاح شده 3 کوره القایی راه اندازی شده که امکان تولید 30 تن ذوب دارند و کارکنان آن از نقاط مختلف کشور تامین شدهاند و حتی برخی از آنها پدرشان هم در این هلدینگ مشغول به فعالیت بودهاند که نشان دهنده رضایت کارکنان از این مجموعه است.
عباس ایروانی در این بازدید اعلام کرد که مجموعه پیستون نسبت به ده سال پیش روند رو به رشد زیادی داشته و هر ساله دو یا چند افتتاح جدید دارد که حاکی از سیر صعودی این مجموعه است و اگر این مجموعه رضایت کارکنان را به عنوان پشتوانه مدیریتی اش نداشت هیچگاه نمی توانست به این توسعه دست پیدا کند. بر همین اساس می توان گفت راه نجات اقتصادی کشور در تولید داخلی است و هرچه تولید رونق بگیرد، کالا و خدمات ایرانی هم رونق خواهد یافت و به تبع آن، اشتغال، بنگاههای تولیدی، نیروی کار و سرمایههای انسانی نیز تقویت و حفظ شده و بخشی از دغدغههای کارگران در خصوص امنیت شغلی در بازار رقابتی اشتغال نیز به مراتب، کاهش خواهد یافت و در این شرایط سخت هلدینگ عظام می تواند الگوی باشد برای صدها شرکت بزرگ کشور که در چند سال اخیر نه تنها رضایت کارکنان را نداشته اند تعدیل نیرو هم داشته اند.